Kiralama iptalini nasıl gerçekleştirebilirim?

  • Misafir, kiralama tarihlerini konutun müsaitlik durumuna bağlı olarak değiştirebilir. Değişiklik halinde misafir işlem ücreti olarak 2000 – TL ödemeyi kabul ve taahhüt eder. Konuta giriş tarihine 30 (otuz) günden daha az bir süre kalmış ise tarih değişikliği yapılamaz.
  • Rezervasyon iptalleri yazılı olarak e-mail yoluyla yapılmalıdır. İptal bildiriminden sonra adınıza rezerve edilmiş konut, rezerve ettiğiniz tarihler için açılır ve satışa sunulur.
  • Rezervasyon iptali, konuta giriş tarihinden 30 gün veya daha uzun bir süre önce yapılırsa, bankacılık işlem ücretleri kesilerek Misafirtarafından yapılan ödemenin %50’si iade edilir.
  • Eğer, konuta giriş tarihinden 30 gün veya daha uzun bir süre önce yapılan rezervasyon iptali, rezervasyonun yapıldığı andan itibaren ilk 48 saat içinde gerçekleştirilmişse, bankacılık işlem ücretleri kesilerek Misafir tarafından yapılan ödemenin tamamı iade edilir.
  • Konuta giriş tarihine 30 günden daha az bir süre kala yapılan iptallerde Misafir tarafından yapılan ödeme iade edilmez.
  • Şu kadar ki, iptal edilen rezervasyonun tesadüf ettiği tarih aralığı için aynı konutun başka bir Misafir tarafından rezerve edilmesi halinde, 2. madde altında belirtilen konaklama ücretinden, sonraki rezervasyona tabi olarak aynı tarih aralığıyla örtüşen yeni rezervasyon yapılmış gün sayısı kadar tutar bankacılık işlem ücretleri kesilerek rezervasyonu iptal eden müşteriye iade edilir.
  • Misafir tarafından iptal yapılmadan; konuta giriş tarihinde konuta giriş yapılmazsa, Misafir tarafından yapılan ödeme iade edilmez. Misafir tarafından yazılı olarak e-mail yoluyla rezervasyon iptali yapılmadığı sürece, işbu sözleşme tahtında tarafların hak ve yükümlülükleri geçerli olmaya devam eder ve işbu sözleşmeden dönülmüş veya bu sözleşme fesholunmuş sayılmaz. Müşteri tarafından yazılı olarak e-mail yoluyla rezervasyon iptali yapılmaksızın, Müşteri konuta giriş yapmaktan/konutu kullanmaktan imtina etse dahi; Kozy Holiday rezervasyon tarihi boyunca konutu Müşterinin kullanımına hazır tutar ve Müşteri’nin bedel ödeme borcu işbu sözleşmede belirtildiği miktarda geçerliliğini korur.
  • Kozy Holiday konutların bulunduğu bölgelerde veya konutun tesisat donanımındaki problemler, bölgede yaşanan su veya elektrik kesintileri, deprem vb. felaketler gibi ön görülemeyen durumlarda kiralamayı iptal etme hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda şirketimiz yapılan tüm ödemeyi Misafir’e iade etmekle yükümlüdür. Bununla birlikte, misafirin isteğine bağlı olarak şirketimiz en az kiralanan konutun ayarında alternatif konutlar sunmaya çalışır. Misafir, sunulan konutlardan birini kabul edebilir, aynı konutu uygun farklı bir tarih için kiralayabilir ya da yapılan ödemenin iadesini talep edebilir.

Bizi Takip Et

Telefon

Merkez Ofis:+905454486607

Rezervasyon Ofisi:+905336355826

Kozy Holiday Turizm Seyahat Acentası TÜRSAB A-10797 Belge ile Turizm Bakanlığına bağlıdır.

Kozy Holiday sitesinde yer alan tüm içeriklerin telif hakları saklıdır. İzinsiz olarak basılı veya elektronik bir ortamda kullanılamaz ya da kopyalanamaz. Kozy Holiday sitesini kullanmakla Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılırsın.