Hakkımızda

Akdeniz’in sakin ve şirin tatil beldesi Kaş’ta, turizmin başlamasıyla birlikte pansiyon, apart ve otel işletmeciliği ile transfer alanında hizmet verdikten sonra, tecrübelerimizi daha geniş kitlelerle paylaşmak ve kurumsal olarak hizmet vermek amacıyla bundan böyle ‘kozyholiday.com’ çatısı altında faaliyet göstermekteyiz. Amacımız, her zaman hizmet kalitemizi daha da ileriye götürmek ve misafirlerimizin rahat, samimi, sıcak, hoş ve huzurlu bir ortamda tam anlamıyla tatil keyfi yaşamalarını sağlamaktır.

80’li yıllardan beri Kaş’ta turizmin içinde olan bir grup olarak, yaklaşık kırk yıllık birikimimiz ve yerel muhataplarımızı detaylı olarak tanımanın verdiği avantajla sorunsuz bir tatil konforunu sizlere yaşatmayı vaad ediyoruz. Bizi tercih ettiğinizde, olumsuz bir durumla karşılaşmadan, yerel olmanın samimiyeti ve telefon/e-posta yanı sıra istediğiniz her an yüz yüze ulaşılabilir olmanın avantajıyla bütçenize uygun kaliteli bir tatil hizmeti alacaksınız. Kitap mı yazmak istiyorsunuz? Sessiz ve sakin bir mekanda dingin zaman mı geçirmek istiyorsunuz? Dostlarınızla entelektüel sohbetler mi etmek istiyorsunuz? O zaman doğru adres: Kozyholiday!

Yerel ve butik turizmi global bir kitleye ulaştırmayı hedeflediğimiz kozyholiday.com web sitemiz aracılığıyla apart, daire, villa ve otel seçenekleriyle harika konaklama yerlerini sizlerin hizmetine sunuyoruz. Alternatif dil ve para birimleriyle işlemlerinizi kolaylaştırdığımız gibi, kozyholiday.com web sitemiz aracılığıyla tatil satın alma işleminizi online olarak güvenli bir şekilde yapmanızı sağlıyoruz.

Kozyholiday.com olarak, Kaş’ın en güzel ve zarif konaklama yerlerini misafirlerimize sunuyoruz. Bölge bölge kategorize edilmiş seçeneklerimizle, günün şartlarına uygun bir anlayışla hizmet kalitemizi arttırmak ve misafir memnuniyetini ön planda tutarak tercih edilen bir çözüm ortağı olmak istiyoruz.

Rahat, samimi ve huzurlu bir tatil deneyimi yaşamanız için buradayız! “Have peace of mind” sloganımızla size huzurlu bir tatil sunmak için çalışıyoruz.

Bizi Takip Et

Telefon

Merkez Ofis:+905454486607

Rezervasyon Ofisi:+905336355826

Kozy Holiday Turizm Seyahat Acentası TÜRSAB A-10797 Belge ile Turizm Bakanlığına bağlıdır.

Kozy Holiday sitesinde yer alan tüm içeriklerin telif hakları saklıdır. İzinsiz olarak basılı veya elektronik bir ortamda kullanılamaz ya da kopyalanamaz. Kozy Holiday sitesini kullanmakla Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılırsın.